2014-04-05

Punkt och ny mening.


På måndag sätter jag punkt här på bloggen. Över tusen inlägg har det blivit. Det har varit en utmaning att skriva "i ur och skur" det sticker jag inte under stol med men jag är så tacksam för ert fina engagemang. Ni är många som har följt mig, sett mig utvecklas och bli den "stilexpert" jag är idag.

Jag kommer inte att sluta blogga, så vår resa tar inte slut bara för att bloggen upphör. Inte alls. Jag fick bara ett erbjudande som jag inte kunde motstå. Ni är alla hjärtligt välkomna att följa med mig och det hoppas jag ju att ni vill. På måndag kikar jag in här för en sista gång och ger er en hint om var ni kan hitta mig. Stor kram och ett ännu större tack för den här tiden.

6 kommentarer:

 1. Spännande med nya utmaningar och jag kommer definitivt fortsätta följa dig :-)

  SvaraRadera
 2. Tack själv för tips, inspiration och engagemang! Följer Dig naturligtvis i fortsättningen! //eva i Gbg

  SvaraRadera
 3. Lykke til videre, ønsker deg alt godt. Jeg kommer til å savne siden din og følger deg selvsagt videre. Tusen, tusen takk for tips, inspirasjon, koselige kommentarer.
  Klem Hilde

  SvaraRadera
 4. Du är redan saknad :(

  http://www.frifrakt.nu

  SvaraRadera
 5. Lycka till med din nya utmaning! Det har varit en fröjd att läsa dina inlägg och tack för alla fina tips som jag har haft användning av. Ha det bäst! Carina

  SvaraRadera
 6. Stort lycka till Katarina! Jag har haft (och kommer att ha) stor hjälp av dina fina inlägg och tips. Ser fram emot att höra vad du nu ska ta för dig :) Hälsningar Elisabeth

  SvaraRadera