2014-03-25

Snygga träningsplagg

Tröja, byxor, strumpor, skor och armband.
När jag började träna så hade jag bara svarta kläder. Fast nu när jag har spenderat så mycket tid tillsammans med mer rutinerade "sportisar" har jag märkt att jag vågar lite mer färg. Än är det en bit att gå men faktum är att jag faktiskt drömmer om den här typen av färgglada träningsbyxor.

När du nu har börjat kika i din egen garderob. Finns det något plagg som du drömmer om?

9 kommentarer:

  1. Visst är det mycket roligare att träna i kläder som sitter bra och som även är snygga och färgglada. Just nu letar jag efter en löparjacka, gärna figursydd i någon härlig färg som cerise eller orange.

    SvaraRadera
  2. Det blir så mycket roligare att träna med färgglada kläder. Jag har en ceriserosa jacka när jag springer och matchande skor. :-)

    SvaraRadera
  3. Röhnisch shape tights!

    SvaraRadera
  4. Har önskat nya färgglada barfotaskor i födelsedagspresent. En snygg solbränna skulle inte heller sänka träningsmotivationen ;) /annika

    SvaraRadera
  5. Skulle vilja köpa ett par nya gympaskor. De jag har nu är både gamla och slitna. Ett par nya i en glad färg skulle vara en bra motivation inför vår/sommarens många löprundor. :)

    SvaraRadera
  6. Jag vill att träningskläder ska vara funktionella och snygga. Började löpträna för snart 2 år sedan och har sakteliga byggt en träningsgarderob. Har det jag måste ha nu men vill komplettera med fler plagg som så att säga passar bättre för varje situation (väder och temperatur). Det som står på önskelistan:
    * Långa löpartights som är vindtäta fram men inte bak och inte är fleecefodrade (vintertightsen börjar bli varma :) )
    * Sport-Bh med bygel (i stor kupstorlek)
    * Löparlinne som inte är är brottarlinne utan täcker bh (verkar vara snudd på omöjligt att få tag på)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Adidas har haft en del sådana linnen, upplever jag sådär spontant att jag lagt märke till...

      Radera
  7. Jag har nytt jobb och cyklar varje dag. kuperat så behöver byta kläder. Suktar efter en fin vindtät jacka i en cool färg :-)

    SvaraRadera