2014-03-26

Mina shoppingskor


På tal om skor i kommentarsfältet igår. Måste bara visa en bild på mina nya skor. Jag använder dem inte till träning utan när jag jobbar som personal shopper och ska gå i butiker med mina kunder. Vanligtvis har jag mörka jeans och någon vit topp eller skjorta. Stilmässigt är jag ganska klassisk men uppskattar en roligt och lite vågad färg på sportigare skor. Det här paret köpte jag på rea på Stadium för 499 kr. 

Kikar man på vad folk bär för skor så har det blivit allt mer vanligt med gymnastikskor på stan. Knalliga neonfärger sticker inte ut på samma sätt som för ett par år sedan och jag personligen upplever att folk tar ut svängarna lite mer. Jag utgår från att de flesta har packat med sig ett "vanligt" par skor till jobbet, som ombyte från det sportiga. 

7 kommentarer:

 1. Häftiga skor!

  SvaraRadera
 2. Snygg o fräsch färg :)

  Ulrika

  SvaraRadera
 3. Jättesnygga... Men inte på mig... Jag vet inte hur många gånger jag har haft olidligt ont i fötterna efter att ha shoppat runt i någon storstad, delvis pga ren fåfänga o delvis för att jag inte känner mig hemma i sportskor. På mig ser det inte alls så där fräscht ut utan jag känner mig bara " bonnig" o andra skor är oftast inte lika bra. Anna

  SvaraRadera
 4. Varför utgår du från att de flesta har med sig andra skor att ha til jobbet? Kan det vara så att många faktiskt även har dessa skor på jobbet och inte byter till andra skor? Jag tror att många gör på det sättet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst kan det vara så. Jag utgick från min krets av kunder när jag antog men inget är mer rätt eller fel. Allt gott! :)

   Radera
 5. Haha! På mitt jobb hasar alla vi tekniker och ingenjörer runt i tofflor, inte snyggt men oj vad skönt! Har fått problem med mina fötter på sistone och kan rekommendera iläggssulor med lite stöd för hålfoten, brukar funka i de flesta skor. Jättebra i helt platta sneakers som ju inte är så bra för fötterna egentligen. /Anna!

  SvaraRadera