2014-02-08

Dina målade naglar


UTMANINGEN:
Måla naglarna i en häftig färg

Det har varit många positiva kommentarer på veckan utmaning. Många har "tagit tag" och verkligen pysslat om sig själva. Ibland behöver man ju en liten spark i baken. För det är inte alls så tokigt det där med att skämma bort sig själv en smula. Vi behöver det. Vi är värda det. 

Jag har noterat att när mina kunder tar för vana att avsätta lite tid för sig själva så har det positiva effekter för stilen som helhet. Nog är det säkert sant. Känner man sig lite extra fin så blir det automatiskt att man anstränger sig när det gäller andra områden också. 

Veckans utmaning har varit nyttig tror jag. Men nu är jag så nyfiken på att veta vad det är för fäger som ni har använt och som ni gillar. Kan vi inte alla skriva ner "våra färger" med märke och nummer? Och sist men inte minst – berätta hur ni har känt med veckans utmaning. 

12 kommentarer:

  1. Hej Katarina och alla bloggläsare!
    Jag har använt ett lack från Mavala, färgen heter Minsk och är nästan svart men med en dragning åt blålila. (Längst ner till höger på bilden)
    Mavala har små pytteflaskor med nagellack, bra o billigt när man vill prova en ny färg :)
    Rolig utmaning, ser fram emot nästa...
    Mvh/ mia

    SvaraRadera
  2. Hej på er, Jag tog ett nagellack ur min dotters låda, färgen "Blue my mind" Nail Polish by H&M. En flaska med stor svart top. Jag har sneglat på det ett tag men inte riktigt vågat... Det visade sig att tillsammans med en riktigt klassisk och sober outfit (skinnbyxor med T-shirt och svart kavaj) så blev det riktigt fräscht och inte så "crazy" som jag hade trott. Kul utmaning :)
    Ha en riktigt bra helg!
    MVH /Marléne

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Jag är högst upp till höger. Har ett lack från OPI som heter Romeo & Joliet. Mörkt röd med mycket skimmer i, i flaskan ser skimret nästan rostfärgat ut, på nageln i dagsljus ser skimret mer plommonfärgat ut och när jag fotograferade i lampljus ser skimret mest rödfärgat ut. Ett mörkare lack än jag brukar använda, är toppennöjd med det. Vill ha ett nytt ännu mörkare lack för nästa vecka :) Använder oftast OPI-lack och Seche Vite topplack, då brukar det hålla en vecka.
    /Kattis

    SvaraRadera
  4. Jag är nere i mitten. Jag använder uteslutande OPI nagelack. Börjar alltid med underlack och avslutar alltid med Seche Vite, ett överlack som torkar fort och gör att nagelacket faktiskt sitter i en vecka. Färgen jag använde denna veckan in the cable carpool lane (nl f62). Om man är noga att torka av flaskans kant från nagelacksrester så behöver man inte oroa sig för att lacket torkar innan det är slut. Camilla

    SvaraRadera
  5. Jag använder alltid lack från OPI! Med underlack, 2 lager färg och överlack tycker jag det håller bra även för mig som använder mina händer mycket i mitt arbete på förskola. På bilden (längst upp till vänser ) har jag använt "bright lighs- Bigg color" en härlig orange/korall färg. Den här gången använde jag ett matt överlack (också från OPI) vilket förändrar färgen så att den blir nästan lite frostig! Jag rekommenderar verkligen ett matt överlack då kan man förändra de nagelacken man redan har!
    //Linda S

    SvaraRadera
  6. Jag deltog tyvärr inte veckans utmaning med att måla naglarna och skicka bild. Jag har gjort delen med att ta hand om mina händer och naglar, men jag målar sällan mina. Trots att jag använder bra baslack och Seche Vite som överlack kan jag inte få mitt nagellack att sitta längre än 24 timmar. Då jag tycker det ser ovårdat ut med flagat nagellack lägger jag sällan tiden på att måla naglarna. När jag gör det är min favoritfärg en varm orangeröd färg, Meet me at sunset , från Essie.

    SvaraRadera
  7. Tack allihop! Känns som att Essie är ett favoritmärke. Jag målar sällan mina men brukar köpa Mavala, OPI eller Depend. Nu ska jag kolla upp era färger, alltid skoj med lite nytt!

    SvaraRadera
  8. Hei hei. Så fine negler. Mine er øverst i midten farge 01 rose gold fra Estee Lauder. Syns det er helt umulig å få lakken til å sitte mer en et døgn, selv med overlakk. Essie er veldig bra, den sitter bedre enn dyrere merker. Ellers fortrekker jeg midnight blue shellakk. Har kjøpt et gjør det selv kit. Da sitter negllakken i ca to uker.
    Hilsen Hilde

    SvaraRadera
  9. Katarina, du skrev aldrig vilket märke och vilka färger det är på lacken som du visade på bild tidigare i veckan? Nyfiken!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Återkommer med det så fort jag är hemma igen. Håll ut! :)

      Radera
    2. Hej igen! Nagellacken på bilden är från märket Depend, färgerna cerice 005, vinrött 359 och lila 377. Hoppas att du hittar något som du gillar!

      Radera