2017-09-14

Lyssna på STILSNACK med Althin Wistrand

katarina althin jannice wistrand

Du har väl inte missat STILSNACK – podden för dig som älskar inredning, mode och stil! 

Nu kommer podden där stilexperten Katarina Althin och årets inredningsbloggare Jannice Wistrand möts i inspirerande och informerande samtal om kläder och kroppsformer, inredning och feng shui.
– Vad skvallrar kläderna om dig och hur påverkas du egentligen av belamrad stol i sovrummet?
Stilsnack är podden som reder ut vanliga frågor om klädstil och heminredning för kvinnan mitt i livet. Handfasta tips i härliga samtal som kommer nära lyssnarna.
– Mode och inredning ska vara lättillgängligt och kul! Vi vill visa hur en snygg klädstil och ett hållbart hem kan vara både modernt och personligt!
Althin och Wistrand är erkända experter. Båda är uppskattade föreläsare som drar fulla hus när de reser runt i landet och pratar om stil.
Katarina Althin klär dig rätt utifrån kroppsform och stil. Hon vet vem som passar i vad och varför. När det vankas Nobel eller kungliga bröllop är det vanligtvis stilexperten Katarina Althin som “tycker till” för TT, Sveriges Radio eller TV. Det är via Göteborgs-Posten, MåBra och Året Runt som Katarina har gjort sig mest känd i modebranschen.
Jannice Wistrand är civilekonomen som bytte karriär och läste till certifierad inredare och auktoriserad Feng Shui-konsult. Utöver att föreläsa och vara inredningskonsult driver hon nordens största Feng Shui-blogg “Addsimplicity” inom inredning på Sköna hem. Jannice är framröstad av svenska folket till Årets inredningsbloggare 2017 i Elle Decoration Swedish Design Awards.
Du hittar podden på iTunes, Podcaster, Acast och Libsyn. 
Eller klicka här på STILSNACK!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar