2014-03-28

Katarinas gröna drinkar


Här kommer en liten hälsning med drinkar som jag har lärt mig att uppskatta som "sportis". Den gröna här ovan hade jag faktiskt ganska svår med i början. Den innehåller nästan 2 dl fryst spenat, 1 pressad apelsin, 1-2 stjälkar selleri och en halv banan. Nu älskar jag den!

Till vardags för dricker jag mycket kaffe men jag försöker varva med varmt vatten med ingefära och citron. Tror att det hjälper mig att hålla mig på benen i förkylningstider. 


Idag har jag en rolig dag framför mig. Jag börjar med en god frukost och smygpremiär av Wayne's i Göteborg. Därefter väntar uppdrag som domare på gymnasieskolornas stylist-SM. Eftermiddagen avrundar jag med att träffa en kund före jag styr kosan hem mot Skåne. 

Förändringstider stundar och jag kommer att flytta bloggen inom kort. Ni vet ju själva hur struligt det har varit med att kommentera mellan varven. Den här kommande tiden blir lite av en "byggarbetsplats" och jag har tagit hjälp av duktiga människor som ska hjälpa mig att bygga om både hemsida och blogg. 

Ha lite tålamod om det ser lite annorlunda ut och att det kanske inte finns inlägg varje dag. Önskar er alla en trevlig helg!

5 kommentarer:

 1. Ingefäradrycken ska jag nog testa att göra. Låter som en bra idé för mig som ofta är förkyld! ;-)

  SvaraRadera
 2. Oj, veldig sunt, det skal jeg prøve. Ellers er det kjempegodt med syrlig eple (grønt), pære, lime og ingefær.
  Hilde

  SvaraRadera
 3. Helena Wasling31 mars 2014 10:09

  Du verkar ha det roligaste jobbet i världen!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ett av dem i alla fall! Att få jobba med sitt intresse är lyxigt och ibland nyper jag mig själv i armen. Nackdelen är att allt är så väldigt roligt och ibland kan jag bara inte säga nej…

   Radera
 4. Ser gott ut! :)

  SvaraRadera