2010-11-01

Tejpen som håller sakerna på plats


Fållar som har lossnat, oönskade glipor och axelband som halkar ner håller du lätt ihop tack vare den här toppentejpen! Hollywoodstjärnorna använder den till sina vackra klänningar så att de draperar sig på rätt sätt men vi andra vanliga fixar fållen på bussen i morgonrusningen. Dubbelhäftande små tejpbitar som kan fästas på hud + tyg eller tyg + tyg. Veckans tips!

Hoppas att du har haft en bra start på dagen, min var lite sisådär. Dottern missade den nylagda asfalten på gångstigen eftersom det var så mörkt och blött vilket resulterade att hunden Olga fick kletig asfaltolja på tassarna... Inget farligt sa veterinären men bra att ta bort så fort som möjligt.

Morgonen gick åt till att jaga paraffinolja för att badda bort allt och nu har jag äntligen fått rapport hemifrån att Olgas tassar är skinande rena. Visst är det alltid måndagsmorgnar som allting tokar till sig?

2 kommentarer:

  1. Ja, måndagar är inga höjdardagar. Fick precis höra på kemtvätten att min fina Burberryblus i siden var "försvunnen" - hur kul är det??

    SvaraRadera
  2. Nej, fy vilken otur för dig! Jag hoppas att du blir ordentligt kompenserad så att du kan köpa dig en ny blus. Det är så förargligt när man själv är rädd om sina saker...

    SvaraRadera