2013-09-24

Jag är på språng!


Hej alla kära bloggläsare!

Jag är på språng den här veckan. Trodde nog att jag skulle kunna blogga och uppdatera men jag lyckas inte få till någon vidare uppkoppling. Det tuggar, hackar och segar sig så det blir liksom inget av det riktigt. 

Är det okej om vi hörs om ett par dagar istället? Under tiden får ni gärna skriva och ställa frågor eller varför inte komma med förslag och önskningar om kommande blogginlägg?

Många kramar från Katarina

7 kommentarer:

  1. Hej, jag har en fråga som gäller ytterkläder så här i hösttider. Jag använder kavaj ibland i jobbet, men då kan jag inte ha min snygga skinnjacka för då får inte kavajen plats under. Strävar efter en lite ungdomligare stil där jag tycker att skinnjackan passar in (jag är 46år). Däremot har jag inte hittat rätt bland kapporna. Vad ska jag ha över kavajen en dag som denna, en blåsig dag med nordliga vindar? Det är krångligt att bära kavajen vid sidan om när jag reser och ändå har tre kolli; handväska, ryggsäck för datorn och lilla rullväskan. Tips någon?
    Hälsningar Carina

    SvaraRadera
  2. Ytterkläder i vårt klimat är alltid speciellt.. det tycker jag.

    Jag provade en fin kappa - den där svarta - och ställde då motsvarande fråga som föregående skribent, till en mycket duktig och hjälpsam expedit - som fö var supersnyggt klädd... Hon tittade konstigt på mig där.. Under? Kavaj!?.. Jamen Nån gång behövs väl något sånt under.. försökte jag.. Nähe, sa minen. Jag förstod att kavaj inte var tänkbart egentligen.

    Jo, jag kanske köper den där kappan ändå.. Men jag undrar fortfarande, hur gör man? Kanske ska skinnstyrseln in i kappsäcken då? Och på jobbet får man väl ha sin kavaj eller paj hängande i garderob, extra.. vad vet jag. Andra tider? Men hörni, visst ska man väl kunna ha en dräktjacka under?! Eller ska man sluta gå i "manskostymering" kanske, och välja tunnare saker, som vackra klänningar och små mjuka och dyra koftor eller fina toppar som inte tar någon plats under vackra men så snävt skurna damkappor? Alternativet är att inte ha den sortens kappa alls, som inte ger plats. Jag söker således något annat, jag med, skuret för lilla dräktjackan under, utan att det ska se bylsigt ut.

    Numer har jag dessutom en svart extraregnkappa - Göteborg heter den, av Mörch - i jobbväskan; kan nypas ihop och få plats i liten, liten påse. Helt underbart och snyggt! Regnet kräver den. Dräktjackan och resten ryms, vid behov. Men när det blir kallare behövs något annat.

    Ps. Ja, snygga skor, Katarina!

    SvaraRadera
  3. Precis samma fundering som jag har. Det är inte så lätt med ytterplagg som är både snygga och hyfsat praktiska. Jag har ofta kavaj (antingen traditionell eller stickad) på jobbet och det är ett elände när man ska ha jacka utanpå. Dessutom är jag extremt frusen så ska jag inte ha kavaj så måste jag ändå ha kofta eller stickad tröja.

    Kanske Katarina kan tipsa om detta vid tillfälle.

    Tack för en mycket inspirerande blogg!

    SvaraRadera
  4. Hej Katarina!
    Jag började läsa din blogg i somras och jag gillar den skarpt. På sommaren använder jag gärna klänningar och kjolar. Sen när kylan kommer brukar det bli byxor. Det beror mest på att jag tycker att det är svårt att välja varma skodon och jacka/kappa till klänning/kjol. Vad passar egentligen?

    Mvh Annika

    SvaraRadera
  5. Hej Katarina!
    Tycker också att skorna är snygga ;-) Men du hade en sådan snygg polo på en av de senaste bilderna på dig. Letar efter en snygg polo samt en v-ringad tröja och gärna både tunn och varm. Ska få plats under kavajen eller skinnjackan.Har du några tipps på var jag ska leta?
    Ha det gott
    AC

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Jag har precis samma dilemma med kavaj och skinnjacka och därtill ytterplagg. I höst har jag satsat på en fin lite längre kofta och tycker inte det är snyggt att den hänger nedanför. Ullkappan och dunkappan känns ju lite tidigt.
    Verkligen snygga skor!
    Bästa hälsningar Pia

    SvaraRadera