2013-05-29

Onsdagstips - Ann Taylor


En butik som jag alltid besöker när jag är i USA är Ann Taylor. De säljer klassiska och naturliga  kläder med lite tvist. Det finns något för varje smak i butiken eftersom plaggen allt som oftast finns i en mängd olika färger. Extra roligt eftersom det är så väldigt enkelt att kombinera kors och tvärs mellan alla kläder i butiken.

Till min glädje upptäckte jag i veckan att Ann Taylor går att köpa på nätet och att deras kläder äntligen går att frakta till Sverige. Ni som har hängt med på bloggen en längre tid vet ju att jag har nämnt butiken för länge sedan. Om ni letar snygga och eleganta plagg rekommenderar jag er att besöka deras hemsida, Anntaylor.com

Tipsa gärna om bra nätbutiker i kommentarsfältet. Det är alltid skoj att få lite nya ställen att besöka. Hemma eller utomlands, smått eller stort. Allt är välkommen. Tipsa!!!

2 kommentarer:

  1. Har aldrig hört talas om Ann Taylor innan, men ska genast titta in på deras hemsida! :-)

    Mvh
    Annica

    SvaraRadera
  2. Jag gör som du - bunkrar upp när jag är i USA! Älskar Ann Taylors klänningar då de är lite mer prydliga. Det är inte bara kortkorta klänningar och massor av urringningar som på många andra kedjor.

    /Marianne

    SvaraRadera