2013-02-27

Jeans för fest och vardag

Förra veckan pratade vi jeans och därför passar jag på att bjuda på en inspirationsbild. Jeans funkar både till fest och till vardag. Kavajen och de randiga klackarna är menat för det festliga tillfället medan topp och sneakers är vardagsalternativet. Vilket alternativ gillar ni mest?

Länk till inköpsställen för plaggen: Kavaj, Klackar, Jeans, Blus och Sneakers.

10 kommentarer:

  1. Festalternativet! Den här typen av inlägg med t. ex . vardags- resp. festbilder är inspirerande så jag hoppas på mer sånt:)

    SvaraRadera
  2. Gillar festalternativet bäst, vardagsalternativet är ganska långt ifrån min normala stil. På bilden slås jag av hur samma plagg kan ge så olika stil och användas vid så olika tillfällen. Allt sitter i detaljerna. Det tar jag med mig från dagens tips. Tack!

    SvaraRadera
  3. Jag gillar båda alternativen, även om inget av dem är min personliga stil (lite för söta färger). Men tänket funkar ju oavsett stil! Fint collage, och extra tack för inköpslänkar. Zara hade en del väldigt snygga skor! :)

    SvaraRadera
  4. Kul tips! Det är så lätt att fastna. Själv hade jag inte kunnat se att jag skulle matcha den kavajen med randiga klackar. Gillar att du får mig att se nytt. Hade heller inte valt gympaskor till en så fin blus (fest för mig) men jag har ju sett andra som har så. Hade kanske haft den till jobbet men då med andra skor som lite finare jobbstil..... Tack :-) mer sånt här!

    SvaraRadera
  5. Kul tips! :-) Jag gillar festalternativet och speciellt den rosa kavajen. En sådan hade gärna fått flytta in i min garderob!

    SvaraRadera
  6. Båda är snygga, och festalternativet allra bäst! Du är så duktig på att hitta snygga plagg, och tack för länkarna.

    SvaraRadera
  7. Jag gillar festalternativet. Men gillar att man kan kombinera.

    SvaraRadera
  8. Bra inspirationsbild. Hade helt klart kunnat tänka mig båda alternativen men i andra färger. Dock är toppen lite väl "gullig" så den hade jag bytt ut. Skorna var riktigt tuffa!

    SvaraRadera
  9. Perfekt inspirationsbild och toppen med länkar till resp produkt! /Tina

    SvaraRadera
  10. Fashion and jewelry brands revealed, check out my blog for the latest trends http://www.ritoot.com/blog/

    SvaraRadera