2012-06-11

Katarina presenterar en uppdaterad blogg

Tapeten är Ralph Lauren och de paysleymöstrade örngotten kommer från Gant.
Om man får ryggskott och nackspärr så har man ganska mycket tid att ligga och stirra i taket. Jag har med andra ord haft gott om tid att fundera över bloggen den gångna veckan och nu är jag tillbaka med positiva förändringar. Såhär hade jag tänkt mig:

Måndagar: Katarinas reflektioner
Småplock och bildglimtar från mitt veckoslut för en liten inblick hur jag och min familj lever.

Tisdagar: Stiltipsar tisdag
Här bjuder jag på de bästa och mest enkla stiltipsen för att klä dig rätt enligt din figur.

Onsdag: Onsdagsshopping
En blandad kompott av sett i butik, förslag på billigt och dyrt eller bara det senaste i modeväg.

Torsdag: Katarina inspireras av...
Här får du veta vad jag inspireras av just nu både vad det gäller mitt privat- och yrkesliv.

Fredag: Fredagsfavoriter
Njut av en härlig blandning av stiliga favoriter som triggar igång mina sinnen och står på önskelistan.  

Varje vecka kommer jag att posta inlägg som följer detta mönster för att du som läser ska kunna känna igen dig och enkelt kunna navigera till dina personliga favoritinlägg. Min tanke är att ovanstående ska vara basen och det som alltid finns när du kikar in. Utöver detta kommer jag att toppa veckorna med inlägg från föreläsningar, svar på frågor eller annat skoj som händer på  jobbet.

Läsandet av bloggen ökar för varje dag och ni som tittar finns utspridda från norr till söder. Vissa typer av inlägg får högre läsarantdel än andra, det privat brukar oftas ligga lite högre men även trendnotiser och tips vilket ligger till grund för uppdelningen.

Antalet kommentarer är fortfarande lågt vilket är något som jag stävar efter att höja. Oavsett om det är blyghet, ovana eller ointresse så är det er läsares chans att göra bloggen personlig och skräddarsydd så jag ger inte upp än. Funderar på att ta bort de där kryssrutorna där ni kan trycka coolt och intressant osv. eller vad tycker ni?

Min ambition är att ge inspiration, trygghet och en känsla för stil till mina kunder och mina läsare och min förhoppning är att den uppdaterade bloggen ska ge just detta. Min blogg är till för både dig och mig så därför är jag också riktigt nyfiken på vad du tycker om upplägget, här av dig!

16 kommentarer:

  1. Grymt proffsigt med den strukturen. Det är ju nästa som en (bra) tidning! Kul initiativ som absolut kommer att hjälpa mig som läsare.
    Efter det här kommer du bara att bli ett ännu viktigare och bättre "fyrtorn" för mig i stil-djungeln
    Kram
    Lena

    SvaraRadera
  2. Åhh detta låter verkligen toppen. Är redan en trogen läsare av din blogg kanske inte den som väldigt ofta kommenterar men lovar bättra mig. Är väldigt glad för många fina tips ser fram emot att läsa mer under ännu mer strukturerade former.
    Kram
    Elisabeth

    SvaraRadera
  3. Låter riktigt bra! Läser Din blogg varje dag, och undrade just vad som hänt Dig. Trist med ryggskott - var rädd om Dig. Ser fram emot att fortsätta följa Dig,
    //eva

    SvaraRadera
  4. Hej! Undrade just vad du hade för dig, hoppas att du mår bättre nu! Jag är utlandssvensk och har följt din blogg från Asien, och nu från Europa! Alltid intressant att läsa din blogg!
    Mvh Mia

    SvaraRadera
  5. Gott att du är på benen igen! Har saknat dina inlägg i förra veckan. Spännande vecko-struktur - ska bli kul att följa.
    Hälsningar Elisabeth

    SvaraRadera
  6. Åh så roligt att höra från er allihop! Extra kul att ni verklar positiva till den kommande strukturen, det känns riktigt skoj och jag är laddad att komma igång ordentligt.

    Lova nu att ni hojtar till om ni har synpunkter, tankar kring ämnen eller bara andra funderingar kring inläggen som kan göra bloggen ännu bättre.

    Tack! Kram Kat.

    SvaraRadera
  7. Jag instämmer låter jättebra, tisdagar och onsdagar blir mina favoriter. Läser din blogg med stort intressen men får väl erkänna är väl urdålig på att kommentera. MVh Camilla

    SvaraRadera
  8. Hej Katarina,
    Det ska bli härligt att även i fortsättningen följa din blogg. Väldigt ofta inspirerar den mig och ger mig nya tips och idéer. Lycka till med den nya strukturen och tack för en mycket bra blogg!
    Hälsningar Jaana

    SvaraRadera
  9. Hej vännen! Låter intressant!!! Hoppas du mår bättre! Kramar Tina

    SvaraRadera
  10. Låter väldigt trevligt. Följer din blogg med ibtresse. Agneta

    SvaraRadera
  11. Gillar din blogg! Härligt med lite tips även för oss "mogna" kvinnor som letare efter en bra stil - Aftonbladets och Expressens modetips känns lite för ungdomliga för min smak. När man är ung går det ju att hänga på sig vad som helst och man är vacker. Så tack för alla goda tips!
    Kram Marie

    SvaraRadera
  12. Hej, fin struktur! Jag ser fram emot tisdagar!
    Läser din blogg med nöje. Karin

    SvaraRadera
  13. Så kul med alla hälsningar, nu rullar veckan igång och jag smygstartar med ett smyckestips för den ovana. Det verkar som att tisdagen har flest besökare men det visar sig.
    Kram Kat.

    SvaraRadera
  14. Tycker väldigt mycket om din blogg och läser ofta men oregelbundet. Kanske bra då med uppdelning som du tänkt dig. Stort tack för inblick i ditt liv och dina stiltips!

    SvaraRadera
  15. Hej,
    Du har en härlig blogg som är mycket inspirerande. Kul med tips och gärna kring kombinationer av kläder/skor/accessoarer, vad man bör tänka på när man komponerar ihop sin klädsel.
    Alltså, fortsätt som du gör, du är toppen!!
    Kram Lena

    SvaraRadera
  16. Hej!
    Vad kul att hitta till din blogg! Ska bli jätteintressant att följa och så bra med stiltips!
    Kram från Solveig

    SvaraRadera