2012-03-29

Våren är på väg, dags att byta om!

Bild från i höstas när jag sorterade undan sommarkläderna.
Vissa fick hänga med till den här säsongen men andra inte.
Lådor, galgar, tvättmedel och andra redskap. Det tar en dag men sen är det klart!
Det börjar kännas nu att våren är på väg och det betyder också att det är dags att göra ett säsongsbyte i garderoben. Det är hög tid att planera in några timmars garderobsrensning, städning och annat fix som till exempel en sväng till kemtvätten och skomakaren.

Bytet i sig är inte så konstigt och det går ju snabbt men kläderna bör vädras och det är smart att avsätta några timmar till tvätt av vinterkläderna. Att stuva undan slalomstrumpor och underställ, mössor och vantar som hör ihop för det hela så mycket smidigare när det nästa gång ska packas upp.

När det gäller skor och väskor så är det nu dags att klacka eller sula om, smörja in och fylla med skoblock samt lägga undan i fina tygpåsar. En del handväskor kommer att kännas allt för vintriga så det är även där dags att torka ren, dammsuga inuti och lägga undan. Äntligen är det dags för de lite snygga och nättare skorna!


Det roligaste av allt är nog ändå att sätta igång med stiltavlan eller moodboarden som det också kallas. Hämta inspiration från tidningar och magasin, klipp och klistra för att samla allt på en stor inspirationstavla för hur just du vill se ut i sommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar